Uchwała Nr 23/2021 w sprawie: przyjęcia zmian programów studiów na kierunku Technologia Żywności i Żywienia Człowieka studia II stopnia o profilu praktycznym
Na podstawie art. 28 ust. 1 pkt. 11 Ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. 2018 r., poz. 1668 z późn. zm.) , § 13 ust.10 Statutu PWSIiP w Łomży oraz § 7 ust.5 pkt.2 i ust.6 Rozporządzenia Ministra Nauki I Szkolnictwa Wyższego z dnia 27 września 2018 r. w sprawie studiów uchwala się co następuje:
§ 1
1. Senat PWSIiP w Łomży przyjmuje zmiany do programu studiów na kierunku Technologia Żywności i Żywienia Człowieka studia II stopnia obowiązującego studentów rozpoczynających cykl kształcenia od roku akademickiego 2019/2020.
2. Program studiów na kierunku Technologia Żywności i Żywienia Człowieka studia II stopnia o profilu praktycznym obowiązujący studentów rozpoczynających cykl kształcenia od roku akademickiego 2019/2020, po zmianach określonych w ust. 1, stanowi załącznik nr 1 do niniejszej uchwały.
§ 2
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
Uchwałę przyjęto w głosowaniu jawnym.
Przewodniczący Senatu
Rektor
(-) dr hab. Dariusz Surowik, prof. PWSIiP
Wytworzył: | Rektor |
Dokument z dnia: | 2021-04-22 |
Opublikował: | Chrostowska Sandra |
Publikacja z dnia: | 2021-06-04 10:53:35 |
Wersja dokumentu: | 1 |
Ilość wyświetleń: | 188 |
Pokaż wszystkie dokumenty w kategorii rok 2021