Uchwała Nr 3/2023 w sprawie: przyjęcia zmian do programu studiów na kierunku Technologia żywności i żywienia człowieka studia II stopnia o profilu praktycznym obowiązującego studentów rozpoczynających cykl kształcenia od roku akademickiego 2022/2023
Na podstawie art. 28 ust. 1 pkt. 11 Ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. 2022r., poz. 574 z późn. zm.), § 13 ust.10 Statutu ANSŁ oraz § 7 ust.5 pkt.2 i ust.6 Rozporządzenia Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego z dnia 27 września 2018 r. w sprawie studiów, uchwala się co następuje:
§ 1
1.Senat ANSŁ przyjmuje zmiany do programu studiów na kierunku Technologia żywności i żywienia człowieka studia II stopnia o profilu praktycznym obowiązującego studentów rozpoczynających cykl kształcenia od roku akademickiego 2022/2023.
2.Program studiów na kierunku Technologia żywności i żywienia człowieka studia II stopnia
o profilu praktycznym obowiązujący studentów rozpoczynających cykl kształcenia od roku akademickiego 2022/2023, po zmianach określonych w ust. 1, stanowi załącznik nr 1 do niniejszej uchwały.
§ 2
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
Uchwałę przyjęto w głosowaniu jawnym.
Przewodniczący Senatu
dr hab. Dariusz Surowik, prof. ANSŁ
Wytworzył: | Senat |
Dokument z dnia: | 2023-02-23 |
Opublikował: | Lisiecka Monika |
Publikacja z dnia: | 2023-03-03 11:17:27 |
Wersja dokumentu: | 1 |
Ilość wyświetleń: | 261 |
Pokaż wszystkie dokumenty w kategorii rok 2023