Rekrutacja na szkolenie dla studentów kierunku Technologia Żywności i Żywienia Człowieka II stopnia pt. „Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności” w celu podniesienia swoich kompetencji. Dokumenty rekrutacyjne należy złożyć w Biurze projektu (pokój numer 9).
O wynikach rekrutacji studenci zostaną poinformowani drogą mailową i/lub telefoniczną.
Rodzaj wparcia: Szkolenie pt. „Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności”.
Termin szkolenia: 30.06-01-03.07.2022r
Uczestnicy: studenci kierunku Technologia Żywności i Żywienia człowieka II stopnia
Forma: Szkolenie stacjonarne
Adres realizacji wsparcia: szkolenie realizowane w ANS w Łomży przy ul. Akademickiej 1 i ul. Akademickiej 14, 18-400 Łomża
Nr sali: B 2.7 (w dniach 30.06, 01.07.2022r) i 107 (w dniu 02-03.07.2022r)
TEMATYKA SZKOLENIA:
Rekrutacja na szkolenie dla studentów kierunku Technologia Żywności i Żywienia Człowieka II stopnia pt. „Audytor wewnętrzny systemu HACCP” w celu podniesienia swoich kompetencji. Dokumenty rekrutacyjne należy złożyć w Biurze projektu (pokój numer 9).
O wynikach rekrutacji studenci zostaną poinformowani drogą mailową i/lub telefoniczną.
Rodzaj wparcia: Szkolenie pt. „Audytor wewnętrzny systemu HACCP”
Termin szkolenia: 20-23.06.2022r
Uczestnicy: studenci kierunku Technologia Żywności i Żywienia człowieka II stopnia
Forma: Szkolenie stacjonarne
Adres realizacji wsparcia: szkolenie realizowane w ANS w Łomży przy ul. Akademickiej 1, 18-400 Łomża
Nr sali: A 0.25 (w dniach 20-22.06.2022r) i B 2.7 (w dniu 23.06.2022r)
TEMATYKA SZKOLENIA:
Rekrutacja na szkolenie dla studentów kierunku Technologia Żywności i Żywienia Człowieka II stopnia pt. „Systemy zarządzania w laboratoriach i jednostkach inspekcyjnych” w celu podniesienia swoich kompetencji. Dokumenty rekrutacyjne należy złożyć w Biurze projektu (pokój numer 9).
O wynikach rekrutacji studenci zostaną poinformowani drogą mailową i/lub telefoniczną.
Rodzaj wparcia: Szkolenie pt. „Systemy zarządzania w laboratoriach i jednostkach inspekcyjnych”
Termin szkolenia: 04-07.06.2022r
Uczestnicy: studenci kierunku Technologia Żywności i Żywienia Człowieka II stopnia
Forma: Szkolenie stacjonarne
Adres realizacji wsparcia: szkolenie realizowane w ANS w Łomży przy ul. Akademickiej 1 i ul. Akademickiej 14, 18-400 Łomża
Nr sali: A 0.25 (w dniach 04, 06, 07.06.2022r) i 112 (w dniu 05.06.2022r)
TEMATYKA SZKOLENIA: