Plany zajęć na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka w semestrze 21/22L
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, studia II stopnia, stacjonarne
Sesja (Technologia Żywności i Żywienie Człowieka)
Studia stacjonarne
semestr 1
Lp. | Nazwa przedmiotu | Wykładowca | Egzamin | Egzamin poprawkowy | ||||
Data | Godzina | Sala | Data | Godzina | Sala | |||
1. | ||||||||
semestr 3
Lp. | Nazwa przedmiotu | Wykładowca | Egzamin | Egzamin poprawkowy | ||||
Data | Godzina | Sala | Data | Godzina | Sala | |||
1. | ||||||||
2. | ||||||||
3. | ||||||||
semestr 5
Lp. | Nazwa przedmiotu | Wykładowca | Egzamin | Egzamin poprawkowy | ||||
Data | Godzina | Sala | Data | Godzina | Sala | |||
semestr 7
Lp. | Nazwa przedmiotu | Wykładowca | Egzamin | Egzamin poprawkowy | ||||
Data | Godzina | Sala | Data | Godzina | Sala | |||
Studia niestacjonarne
semestr 1
Lp. | Nazwa przedmiotu | Wykładowca | Egzamin | Egzamin poprawkowy | ||||
Data | Godzina | Sala | Data | Godzina | Sala | |||
1. | ||||||||
2. | ||||||||
semestr 3
Lp. | Nazwa przedmiotu | Wykładowca | Egzamin | Egzamin poprawkowy | ||||
Data | Godzina | Sala | Data | Godzina | Sala | |||
1. | ||||||||
semestr 5
Lp. | Nazwa przedmiotu | Wykładowca | Egzamin | Egzamin poprawkowy | ||||
Data | Godzina | Sala | Data | Godzina | Sala | |||
semestr 7
Lp. | Nazwa przedmiotu | Wykładowca | Egzamin | Egzamin poprawkowy | ||||
Data | Godzina | Sala | Data | Godzina | Sala | |||
Kontakt
Kierunek: Administracja, Automatyka i Robotyka, Filologia, Informatyka, Praca Socjalna, Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Wychowanie Fizyczne, Zarządzanie
tel. 86 215 59 59
tel. 86 215 66 02
Kierunek: Dietetyka, Fizjoterapia, Kosmetologia, Pielęgniarstwo
tel. 86 216 82 70
tel. 86 216 82 69