- Jesteś tutaj:
- Kandydaci
- Ważne terminy
Rekrutacja na semestr zimowy
Terminy rekrutacji podstawowej – tura I
- 16.05.2022 r. - rozpoczęcie rekrutacji elektronicznej oraz rozpoczęcie przyjmowania dokumentów rekrutacyjnych we właściwym Dziekanacie
- 05.08.2022 r. godz. 15:00 - upływa termin rejestracji elektronicznej, dokonania opłaty rekrutacyjnej oraz złożenia dokumentów rekrutacyjnych we właściwym Dziekanacie
- 09.08.2022 r. godz. 16:00 - udostępnienie informacji o przyjęciu na studia
Terminy rekrutacji uzupełniającej – tura II
- 10.08.2022 r. – rozpoczęcie rekrutacji elektronicznej oraz rozpoczęcie przyjmowania dokumentów rekrutacyjnych we właściwym Dziekanacie
- 15.09.2022 r. godz. 15:00 - upływa termin rejestracji elektronicznej, dokonania opłaty rekrutacyjnej oraz złożenia dokumentów rekrutacyjnych we właściwym Dziekanacie (w przypadku wysłania dokumentów pocztą lub kurierem decyduje data stempla pocztowego)
- 19.09.2022 r. godz. 16:00 - udostępnienie informacji o przyjęciu na studia
Rekrutacja na semestr letni
Terminy rekrutacji podstawowej – tura I:
- 03.01.2023 r. – rozpoczęcie rekrutacji elektronicznej oraz rozpoczęcie przyjmowania dokumentów rekrutacyjnych we właściwym Dziekanacie
- 03.02.2023 r. godz. 15:00 - upływa termin rejestracji elektronicznej, dokonania opłaty rekrutacyjnej oraz złożenia dokumentów rekrutacyjnych we właściwym Dziekanacie,
- 07.02.2023 r. godz. 16:00 - udostępnienie informacji o przyjęciu na studia dla studiów stacjonarnych i niestacjonarnych drugiego stopnia na następujących kierunkach studiów: Informatyka, Technologia żywności i żywienie człowieka
Terminy rekrutacji uzupełniającej – tura II:
- 08.02.2023 r. – rozpoczęcie rekrutacji elektronicznej oraz rozpoczęcie przyjmowania dokumentów rekrutacyjnych we właściwym Dziekanacie
- 23.02.2023 r. godz. 15:00 - upływa termin rejestracji elektronicznej dokonania opłaty rekrutacyjnej oraz złożenia dokumentów rekrutacyjnych we właściwym Dziekanacie
- 24.02.2023 r. godz. 16:00 - udostępnienie informacji o przyjęciu na studia dla studiów stacjonarnych i niestacjonarnych drugiego stopnia na następujących kierunkach studiów: Informatyka, Technologia żywności i żywienie człowieka
Rekrutacja
Informacja
tel. 86 216 82 72
rekrutacja@ansl.edu.pl